Lady Gaga je imala vrlo uspješnu godinu, ali ne samo kao glazbenica, već i kao model jer je njezino lice prodalo najviše naslovnica diljem svijeta. I dok kontroverzna pjevačica ima puno fanova, Jennifer Lopez i Anne Hathaway su se pokazale kao potpuni promašaj

 

Lady Gaga je u 2010. godini održala brojne koncerte, pokupila glazbene nagrade i stvorila brojne hitove, no ova kontroverzna pjevačica se okrunila još jednom titulom i to javne osobe koja je prodala najviše naslovnica. No neke zvijezde i nisu imale takvu sreću.

Naslovnica časopisa Rolling Stone za mjesec srpanj na kojoj je Lady Gaga u crnim tangama koja grudi pokriva velikim oružjem prodana je u čak 250 tisuća primjeraka što je tri puta više od uobičajenog te je proglašena najprodavanijom naslovnicom 210. godine.

No to nije njezin jedini uspjeh jer je slika Lady Gage prodala i najviše primjeraka Cosmopolitana, a uspješne su bile i naslovnice Ellea te Vanity Faira u kojem se plasirala na drugo mjesto po prodaji i to odmah iza atraktivne Angeline Jolie.

 

I Rihanna se može pohvaliti velikom popularnošću jer je njezino lijepo lice krasilo siječanjsku naslovnicu časopisa GQ te je proglašena drugom najprodavanijom u prošloj godini.

>> Lady Gaga ponovno pomela konkurenciju

>> Seksi naslovnice koje život znače

Za razliku od svojih kolegica lijepa Taylor Swift nije bila te sreće pa je njezino pojavljivanje na naslovnici popularnog časopisa Elle doživjelo najgoru prodaju u prošloj godini.

No country zvijezda nije jedino iznenađenje jer čvrsto drugo nepopularno mjesto zauzela je Jennifer Lopez te djevojka iz susjedstva Anne Hathaway.

Iako je J. Lo ljepotica bez konkurencije očito kako njezina savršena karijera, sretan brak i uvijek besprijekoran izgled djeluju toliko umjetno i isforsirano da se žene diljem svijeta jednostavno ne mogu poistovjetiti s takvim  'savršenstvom'.

Mnogi modni i lifestyle časopisi koje je krasilo njezino lijepo lice i besprijekorna figura su podbacili s brojem prodanih primjeraka. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju