Dugo iščekivana kolekcija S.dress by Lana Biondić konačno je izašla u prodaju. Nova Jesensko-zimska kolekcija pod motom 'sve sto ženi treba' opisuje kolekciju namijenjenu gotrovo svakoj građi ženskog tijela, a sastoji se od11 novih S.dress modela

Nova, dugo iščekivana kolekcija S.dress by Lana Biondić izašla je u prodaju. Manekenka svjetskog glasa koja utjelovljuje jesensku kolekciju je Alyssa Reinke - Amerikanka koja živi na relaciji Milano- London- NY- Tokyo, čije modne piste i kampanje naveliko osvaja.

Kampanju kreativno i stilistički potpisuje Lana Biondić, a fotografije njena dugogodišnja prijateljica Maja Kljaić.

>> Hit trend: Pametne haljine koje sužavaju tijelo

Jesensko-zimska kolekcija pod motom 'Sve sto ženi treba' sastoji se od 11 novih S.dress modela i dva stilistička pristupa:

11 modela kolekcije S.dress by Lana Biondić namijenjeni su ženama svih generacija koje biraju modele koji laskaju ženskoj figuri

1. Chic - sa 5 novih silhouette modela haljina, prikladne svaka za sebe svim tjelesnim figurama i raznim dress-code prilikama

2. Basic - vrlo nosivi i ugodni komadi, ali i dalje u vrlo senzualnom S-stilu

Boje kolekcije su uz bazično crnu, i sada već prepoznatljivo svježu off-white, fatalna tamno crvena rubin boja, black orhid- omiljena boja Tom Forda, antracit-smeđa kao topla zimska boja te na kraju, greige vrlo neutralna nježna (kombinacija sivo-beige tj. taupe) boja koja pristaje uz apsolutno sve.

>> 5 komada u kojima se (ne)smijete pojaviti na vjenčanju

Ako dođe do ponavljanja nekih od traženih modela, zbog velikog inzistiranja kupaca, uvijek će se lansirati u novoj boji, tumači Lana:

'Lijepo je vidjeti na nekom partyju i dvije-tri žene u S.dressu, ali nikako i u istom kroju identične boje. Moram i želim zaštiti originalnost izbora svojih cijenjenih kupaca, a što je brend prestižniji, njegove su serije i ograničenije. Postoji velika razlika između afirmiranog brenda i high-street dućana, i stoga je sold-out već gotovo konstanta većine naših modela.'

Njenih 10 novih modela (+ 1 bestseller remake) i dalje su namijenjeni ženama svih generacija koje radije biraju modne evergreene, bonton dizajna koji laskaju ženskoj figuri, nego modne hirove kratkoga daha koji u svijetu sada već dobivaju epitet- mode za bacanje.

Velika novost je i pokretanje worldwide on-line shopa sdressfashion.com koju pokreće Lanina najbliza suradnica Sanja Vukelić Ciampolini sa sjedištem u Londonu. Tako da možemo s oduševljenjem priznati da je za s.dress ovo bila vrlo radno iscrpna, ali i nevjerojatno plodna, uspješna godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju