Iako je još mlada i njezina karijera je tek na samom početku Lana Del Rey već je izgradila prepoznatljivi mladenački imidž, ali sa snažnom dozom elegancije i ženstvenosti

Nakon što je albumom prvijencem zapalila glazbenu scenu i u kratkom roku stekla fanove po cijelom svijetu Lana Del Rey sve je prisutnija u medijima, a njezino lijepo lice već je krasilo brojne naslovnice etabliranih časopisa poput Voguea i Glamoura.

>> Veliki modni gaf Lane Del Rey

Njezin stil odijevanja, posebno na crvenom tepihu vrlo je ženstven, no privatno ova 26 godina stara ljepotica voli biti komotna.

>> 6 kultnih torbi i žena koje su ih proslavile

Tako je za šetnju Londonom u kojem trenutno boravi odabrala uske plave traperice i sivu vestu te plavu kariranu košulju koju je zavezala oko struka. Mladenački look lijepa brineta je začinila crnim mokasinama te neobičnim tinejdžerskim ruksakom u obliku plišanog medvjedića.

Iako joj mladenački imidž savršeno pristaje u cijeloj priči najviše su se isticali dugi, njegovani nokti ukrašeni žarko crvenim lakom koji je otkrio elegantnu, damsku stranu lijepe pjevačice.