Kao što i vaš limeni ljubimac treba pomoć prilikom kretanja tijekom zime, tako i nama dobro dođe pomoć u hladnim i skliskim uvjetima. Upravo su zato izumljeni lanci za cipele uz koje ćemo sigurnije i spretnije hodati na glatkim i snijegom i ledom prekrivenim površinama

Imate li tople i udobne čizme koje vas uspješno štite od niskih temperatura, ali ne i od ledenih površina na kojima oprezno hodamo kako se ne bi poskliznuli i tako okupljenima pružili nezabpravan prizor, razveselit će vas izum nazvan 'WinterTrax'.

Ovaj mali pomoćnik je poput lanaca za cipele izrađenih od elastičnih lančića i prilagodljivih svakoj veličini stopala.

Ovaj mali pomoćnik za poput je lanaca za cipele izrađenih od elastičnih lančića i prilagodljivih svakoj veličini stopala

Lako se pričvršćuje, a s prihvatljivom cijenom od 90-ak kuna brzo su dospjeli na đonove mnogih čizama, posebice popularnih ugsica koje unatoč toplini ne osiguravaju nužno čvrst oslonaca na skliskim površinama.

>> Koja je najveća mana trendi ugsica?

>> Kako odabrati idealne gležnjače?

Istraživanje koje je provela britanski lanac trgovine 'Asda' dokazalo je 67 posto kupaca palo na snježnoj ili zaleđenoj podlozi, a njih čak sedam od deset zbog zimskih uvjeta radije je ostao kod kuće, nego se izlagalo zimskim okolnostima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju