H&M je konačno iznio sve detalje vezane za suradnju s modnim divom Lanvin. Kolekcija je i više nego zanimljiva, ali najveće iznenađenje bile su cijene kolekcije koje su puno više od onih uobičajenih za ovaj lanac trgovina

Već spomenuta suradnja između popularnog lanca odjeće H&M i modnog diva Lanvin napokon je iscurila u javnost i otkriveni su svi detalji vezani za kolekciju.

Iako se većina žena nadala da će i napokon moći priuštiti dizajnersku krpicu, na žalost ova kolekcija će ipak mnogima biti preskupa.

Za razliku od prijašnjih suradnji s najjačim svjetskim brandovima poput Karla Lagerfelda, Stelle McCartney, Sonije Rykiel i Jimmyja Chooa koje su bile i više nego uspješne, ova kolekcija haljina, cipela i modnih dodataka biti će puno skuplja.

Za haljinicu s Lanvinovim potpisom ćete morati izdvojiti od 850 do 1200 kuna, dok se cijena cipela kreće od 600 kuna.

Dizajner Alber Elbaz je svoju kolekciju opisao kako luksuz namijenjen masi, a u nju je uložio puno truda i kvalitetnih materijala čime je opravdao visoke cijene.

>> Požurite se! Lanvin je stigao H&M

>> VIDEO: Histerične žene tuku se za odjeću

Ovu glamuroznu kolekciju opisuju zanimljive haljine živih boja ukrašene volanima, naglašeni modni detalji poput dugačkih bisernih ogrlica i narukvica te cipele u raznim bojama.

Prodaja kreće 23. studenog kada će se Lanvinove kreacije istovremeno pustiti u prodaju u preko 200 H&M trgovina diljem svijeta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju