Šiške nazivaju prirodnim botoksom jer pomlađuju izgled lica, te brzopoteznim stilskim trikom koji jamči svjež i novi izgled zbog čega su sve češći dio trendi frizura. Ukoliko niste sigurni kako bi šiške pristajale vašem licu ili pak želite na samo jedan dan frizuru osvježiti novim izgledom možete se lako poigrati sa šiškama bez da odrežete kosu

U nastojanju da budu drugačije, istodobno ne riskirajući prepoznatljivi stil, mnoge zvijezde se u svojim stilskim promjenama odlučuju za šiške. No zanimljivo je kako se ne podvrgavaju rezanju kose nego frizerskom triku umetnutih štikli.

>>A koje šiške pristaju vašem licu?

Puno jeftniji i praktičniji trik sa šiškama možete napraviti i sami kod kuće. Šiške stilizirane iz prednjeg dugačkog pramena kose frizura je za jedan dan uz koju ćete se najbolje uvjeriti i da li šiške pristaju vašem obliku lica.

Lažne šiške: 

1. Kosu izravnajte i podijelite na razdjeljak po sredini glave. Obuhvatite srednje pramenove pri vrhu glave prateći liniju od kraja obrva.

2. Obuhvaćenu kosu počešljajte kako bi dobili što uredniji izgled. Preko dlana prebacite izdvojeni dio kose i zarolajte te, namjestite željenu dužinu
preko čela. Rasporedite pramenove, a početak izdvojenog pramena kose učvrstite ukosnicama.

3. Ostatak kose počevši od bočnih strana podignite prema učvrsnutoj punđi i rolajte premen oko nje. Isto napravite i sa stražnjim dijelom kose.

4.
Šiške pošpricajte lakom za kosu, a punđicu učvrstite gumicom.
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju