Recite ne borama & da mladolikom izgledu!

Kako starimo, crte lica postaju slabije definiranje, a lice djeluje tužnije i umornije. Bore, a pogotovo vertikalne mogu biti vrlo otporne i problematične za korigirati. Nova napredna generacija Vichy njege protiv njih se lako bori: Liftactiv Advanced Filer nova je koncentrirana njega u kojoj Vichy po prvi puta kombinira čisti Retinol i LR2412 za dvostruku korekciju bora i izražajnosti lica.

U želji za očuvanjem mladenačkog izgleda lica, žene danas ne brinu samo bore kao posljedica starenja kože, nego i njihov učinak na ekspresivnost lica (žalostan, zabrinut i tužan izgled), što ne odražava ono što doista osjećaju. Razlog tome su vertikalne bore, koje nastaju zbog stezanja mišića lica ispod kože:
• glabelarne bore između obrva
• nazolabijalne bore s obje strane nosa
• „marionetske“ bore koje uokviruju bradu
• bore iznad gornje usne
• bore između gornje usnice i baze nosa.
Za razliku od bora smijalica u uglovima očiju i usana, koje licu daju pozitivan ton, vertikalne bore mijenjaju lice u negativnom smislu – lice izgleda žalosnije, ozbiljno i posljedično starije.

Liftactiv Advanced Filer nova je koncentrirana njega u kojoj Vichy po prvi puta kombinira 2 snažna aktivna sastojka poznata po djelovanju protiv bora: čisti Retinol u vrlo visokoj koncentraciji i LR2412 za korigiranje izgleda različitih oblika bora – čak i vertikalnih. Lagani fluid nemasne i neljepljive teksture brzo se upija te koža trenutno djeluje zaglađenije a crte lica osvježene. Lice poprima pomlađen, izražajan i blistav izgled.

Liftactiv Advanced Filer sadrži čisti Retinol u izuzetnoj, 0,2 % koncentraciji za intenzivno zaglađivanje površinskih bora. Molekula LR2412 po prvi je puta kombinirana s Retinolom, za potpunu nadopunu i intenzivno, dvostruko djelovanje protiv bora na površini i u dubini kože. Zbog svojih umirujućih svojstava molekula LR2412 je idealan saveznik Retinola u ovoj naprednoj formuli, prikladnoj za sve tipove kože- čak i za osjetljivu kožu.


Što je dobro znati?

Odgovara Pascale Mora, direktorica znanstvene komunikacije, Vichy International

Je li retinol prikladan za osjetljivu kožu?
Molekula retinola može prolaziti kroz različite stupnjeve transformacije, zato postoji više vrsta retinola. Mi smo odabrali čisti retinol u formuli s dobrim odnosom između djelotvornosti i pouzdanosti korištenja na osjetljivoj koži.

Na kakav način formula proizvoda LIFTACTIV ADVANCED FILER osigurava dobar odnos između djelotvornosti i pouzdanosti?
Hipoalergena formula priozvoda Liftactiv Advanced Filer nije fototoksična i obogaćena je aktivnim sastojcima, odabranim zbog sposobnosti da osjetljivoj koži pruže osjećaj ugode: termalna voda Vichy, što kožu umiruje, i hijaluronska kiselina i glicerin, što kožu izdašno hidratiziraju. Formula sadrži i sojino ulje sa svojstvom hidratiziranja, što na koži ostavlja izuzetno ugodan zaštitni sloj, te je prikladna za sve tipove kože, pa i za osjetljivu kožu.

Kakva je preporuka za korištenje proizvoda Liftactiv Advanced Filer?
Za najbolju djelotvornost Liftactiv Advanced Filler preporučljivo je koristiti svaki dan, zajedno s kremom za zaštitu od sunca sa ZF 15 ili više. Proizvod možete nanijeti ujutro ili uvečer, ovisno o vašoj redovitoj njezi. Da biste osigurali najpouzdaniju moguću primjenu, proizvod nemojte koristiti istovremeno s drugim proizvodima što sadrže retinol. Ako se pojavi neugoda, na početku proizvod nanesite svaki drugi dan, kako bi se koža postepeno navikla na retinol, i tek nakon toga prijeđite na svakodnevno korištenje.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju