Kada se prije nekoliko sezona pojavio na Cro a Porter pisti, dizajner Luka Grubišić svojim talentom je u vrlo kratkom roku stekao status cijenjenog dizajnera s jasno izraženim modnim stavom. Ove sezone ponudit ce balansirani spoj klasike s izraženim seksipilom

U samo nekoliko sezona Luka se svojim radom i zrelom kreativnošću nametnuo kao ravnopravan član među tada već etabliranim imenima domaće modne scene. Svojim izrazito ženstvenim i seksipilnim kreacijama stvorio je prepoznatljiv rukopis i postao sinonim hrvatske urbane modne scene.

Već prepoznatljiv 'balon oblik' kratkih haljinica dominira i ovom kolekcijom koje u kombinacija sa LukA T-shirt majicama dobiva pravi njujorški street style look, što i ne čudi jer upravo je on kao asistent slavnog Oscara de la Rente u New Yorku učio svoj zanat.

Koloristički spektar je ove sezone umjeren, kolekcijom prevladavaju roza i ljubičasta boja kojom se naglašava oštar seksipil dok se crno - bijelim kombinacijama kolekcija umiruje i lako pretvara iz dnevne u seksi noćnu kombinaciju.

Ove sezone Luka je odlučio koketirati sa nekim novim materijalima igrajući se tako s vunenom čipkom što cijeloj kolekciji daje romantičan prizvuk. No, on i dalje koristi pamuk,svilu i druge prirodne materijale dok metalnim remenjem i opasačima naglašava struk.

>> Anamarija Asanović s novom kolekcijom na Cro A Porteru

>> Cro A Porter predstavlja kolekcije domaćih dizajnera

I ovosezonsku kolekciju karakterizira naglasak stavljen na konstrukciju i strukiranost modela kojima unutrašnji seksipil onih koje nose njegove kreacije dobija poseban naglasak.

Da je za Luku moda sve što ga okružuje te da u svemu oko sebe vidi estetski doživljaj lijepog dokazuje I to sto je ove sezone krenuo istraživati neke druge konstrukcije i modele. Tako ce se ove sezone, po prvi put, u Lukinoj kolekciji naći i dva muška modela u vuneno svilenom marokenu koji će biti idealan passe Lukinoj suvremenoj ženi.

Ali Lukina igra ide i dalje te je napravljena i mini kolekcija za pse koju će svaka trendseterica prepoznati kao pravi modni izazov za svog kućnog ljubimca.

I ove sezone Lukinu najnoviju kolekciju prati i snažna kampanja. Pred fotoobjektiv Jurice Sertića stala je mlada Mia Matić, za make up je bila zadužena Ana Rajić dok se za kosu pobrinuo frizerski salon Glamour.

'Iznimno sam ponosan na ovu kolekciju, odvela me izvan granica moje mašte i u meni probudila neku jedinstvenu viziju i emociju. Moda je sama po sebi moja inspiracija, a put na koji me odvela je uistinu moje životno i profesionalno putovanje na kojem želim biti…zauvijek' kratko je izjavio Luka Grubišić.

Revija Luke Grubišića na rasporedu je trećeg dana NIVEA Cro A Portera BLACK u subotu 9.listopada.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju