Mihaela Žunić nikada nije bila zadovoljna svojim izgledom, a glavni razlog bio je loš ten i nos koji joj već godinama pravi zdravstvene i estetske neugodnosti. Nakon razgovora s estetskim kirurzima i stomatologom 33 godine stara Zagrepčanka je spremna za makeover koji će ju pretvoriti u potpuno novu i zadovoljnu osobu

Stigao je dan Mihaeline preobrazbe i ona je spremna na estetske operacije koje će joj ostvariti sve želje i snove.

U klinici za estetsku kirurgiju maskilofacalni kirurzi će na njezinom licu napraviti čak nekoliko zahvata koji uključuju korekciju nosa i gornjih kapaka, podizanje gornje usnice te na posljetku i kemijski piling kože lica.

Nekoliko dana nakon operacija Mihaela se dobro osjeća, a oporavak ide prema planu. Otekline su splasnule, ali ono najvažnije tek slijedi jer kako bi konačni rezultat bio potpun posjetila je stomatologinju koja će joj podariti novi, blistaviji osmjeh.

>> Makeover: Pod nož zbog lošeg tena i samopouzdanja

>> Makeover: Operacijama skinula 10 godina

Iako su njezini zubi zdravi potrebno im je estetike, a to će doktorica Lidija Sever postići uz pomoć ljuskica odnosno navlaka koji će povećati i oblikovati njezine zube te izbjeljivanjem. Kakav će biti konačan rezultat doznajte u idućoj emisiji.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju