Tanja i Ljerka su nove kandidatkinje za makeover koje žive različitim životima, no jedna i druga imaju isti problem-nezadovoljne su svojim grudima. Dok Tanja čezne za bujnijim poprsjem, Ljerki je ono noćna mora

Tanja Benić i Ljerka Kaštelan dvije su majke koje žive na suprotnim dijelovima Hrvatske, a zajedničko im je to što su obje napustile rodne gradove kako bi započele novi, obiteljski život.

Zagrepčanka Ljerka se nakon udaje preselila na Rab, a Ruskinja Tanja u Zagreb. Iako su im životi poprilično različiti obje imaju vrlo sličan problem.

>> Makeover: Od zapuštene bake do zgodne žene

Ljerkin problem su bujne grudi koje su se nakon tri trudnoće povećale za dodatna dva broja te su joj počele predstavljati estetski, ali i zdravstveni problem.

>> Makeover: Melani je ponovno savršena

S druge strane Tanja je oduvijek bila zadovoljna sa svojim vitkom, sportskom građom no nakon dva poroda i dojenja priča se promijenila , a od grudi nekadašnje veličine tri je ostala samo koža.

Ono što je jednoj noćna mora drugoj je postala fantazija, no želje i snovi naših kandidatkinja uskoro će postati zbilja jer njihova je transformacija upravo započela.

Odmah smo ih uputili u polikliniku za estetsku kirurgiju gdje će dogovoriti termine zahvata podizanja, povećanja odnosno smanjenja grudi, te korekcije nosa i uklanjanje podočnjaka, a kako će se priča dalje odvijati tek ćemo saznati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju