Mihaela Žunić nikada nije bila zadovoljna svojim izgledom. Nakon brojnih zahvata napravljeni na njezinom licu rezultati su se pokazali i više nego dobrima. Kandidatkinja je prošla kroz završnu makeover fazu koja ju ju pretvorila u pravu ljepoticu

Nastavili smo s preobrazbom 33 godine stare Mihaele iz Zagreba. Nakon što je posjetila stomatologinju došlo je vrijeme da njezin osmjeh postane besprijekoran.

Doktor Bagatin je uz pomoć hijaluronske kiseline zagladio kožu lica i povećao Mihaelinu gornju usnicu. Kako bi njezino lice izgledalo što mlađe kirurg je na njezinom licu napravio i mezoterapiju, odnosno tretman ubrizgavanja koktela vitamina pod kožu.

Za Mihaelin stajling se pobrinula dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja joj je poklonila elegantnu koktel haljinu. Elegantne haljine san su svake žene zato je naša kandidatkinja uživala u svakom trenutku.

U studiju ljepote Mihaela je dobila novu frizuru i savršeni make-up.

>> Makeover: Mihaela dobila novo lice

>> Makeover: Pod nož zbog lošeg tena i samopouzdanja

Nakon gotovo dva mjeseca kandidatkinja je otkrila svoj novi izgled. Rezultati su nevjerojatni, a Mihaela je konačno dobila lice s kojim će se ponositi i koje će joj podignuti samopouzdanje.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju