Katarina Matić iz Obrezovine majka je dvoje djece i medicinska sestra. Problemi sa zubima, nezadovoljstvo izgledom nosa i podočnjaci koji njezinom licu zadaju višak godina Katarina već dugo želi korigirati, a želja joj se napokon ispunila

Kako bi zablistala punim sjajem Aleksandra Dojčinović odabrala joj je toaletu ukrašenu čipkom

Nakon detaljnih priprema i estetskih zahvata preobrazba kandidatkinje se nastavlja. Tijekom makeovera Katarina Matić je gotovo svakodnevno posjećivala stomatologa kako bi dobila osmijeh o kojem je uvijek sanjala.

>> Makeover: Korekcijom nosa do ostvarenja sna

S obzirom na vrlo loše stanje u njezinoj usnoj šupljini potpuna rekonstrukcija zubi za doktoricu Maju Jagodić Štimac bila je veliki izazov, a konačni rezultat ispao je nevjerojatan.

>> Šiške: Najpoželjnija jesenska makeover frizura

Nakon brojnih estetskih zahvata došli smo do posljednje faze makeovera koja uključuje odlazak kod dizajnerice po haljinu te šminka i frizura.

Kako bi zablistala punim sjajem Aleksandra Dojčinović odabrala joj je elegantnu toaletu prljavo roze boje ukrašenu čipkom.

Katarina je dobila i novu frizuru koja uključuje svijetle pramenove koji će osvježiti njezin novi izgled te elegantan večernji make up.

Došao je trenutak da upoznamo kandidatkinju u sasvim novom svjetlu. Nova Katarina postala je prava ljepotica, a široki osmijeh na njezinom licu otkrio je kakao njezinoj sreći doista nema kraja.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju