Svi smo već čuli za famoznu mašnu frizuru, vidjeli je na Lady Gagi ili slučajno sreli nekoga na cesti i divili mu se. Ako ste se zapitali, 'kako je to uspjela?' mi smo saznali, i nije uopće teško. Ova slatka frizura je jedna od najjednostavnijih, ali i najljepših koje možete napraviti

Potrebno Vam je:
• Češalj
• Obična gumica za kosu (poželjno da odgovara vašoj nijansi kose)
• Špange
• Lak za kosu

Ova slatka frizura je jedna od najjednostavnijih, ali i najljepših koje možete napraviti

Za kratku kosu
1. Raščešljajte gornji dio kose i zavežite je jednom, s tim da ne napravite rep nego malu punđicu.

2. Zatim, ostatak kose prebacite na drugu stranu, i s istom gumicom napravite još jednu punđicu.

>> 10 ljetnih frizura uz pomoć marame

3. Ako imate ostatak kose prebacite je iza glave. Zatim, sa špangama pričvrstite punđe tako da biste došli do željenog oblika mašnice. Ako vam vrhovi kose strše prema van, najjednostavnije rješenje je smiriti ih s lakom za kosu.

Za dugu kosu
1. Vežite je jako čvrsto kao rep, ali sa zadnjim potezom povucite kosu kroz gumicu prema nazad. Dobit ćete veliku labavu punđu na glavi. Ostatak kose prebacite prema naprijed i učvrstite sa špangom.

>> Zurka koja bi mogla potuči nedodirljivu 'Rachel' frizuru

2. Zatim, jako pažljivo razdvojite kosu tako da obje strane budu jednake i prebacite svoj ostatak kose koji ste prethodno učvrstili prema unatrag tako da popuni prazninu između te dvije strane.

3. Na kraju sakrijete bilo koji višak kose i pričvrstite mašnu na glavi sa špangama. Po potrebi našpricajte lak za kosu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju