Glumica Megan Fox i Armani odlično se razumiju p asu suradnju koja je započela s reklamiranjem donjeg rublja proširili na traperice s potpisom poznatog kreatora, a sada je lijepa glumica postala i zaštitno lice novog ženskog mirisa Armani Code

U reklami za donje rublje i traperice s potpisom Armanija Megan Fox je skidala sve sa sebe, no u novoj kampanji za parfem Armani Code glumica uživa u pogledu na goli muški torzo.

>> Senzualna Megan Fox zavela starog lisca Armanija

Giorgio Armani je očigledno izuzetno zadovoljan suradnjom s 24 godine starom glumicom koja je postala zaštitno lice još jednog njegovog proizvoda, ovaj put ženskog mirisa Armani Code.

S bob frizurom i odjevena u haljinu koja otkriva njezina leđa Megan u reklami pozira uz zgodnog muškog modela, dok već u drugoj sceni ogrnuta samo crnom svilenom plahtom uživa u pogledu na goli muški torzo.

Novi miris Armani Code u sebi skriva note naranče, cvijeta naranče, đumbira, sorbeta od kruške, jasmina i meda, a stvoren je za seksi i fatalnu ženu koja ne želi otkriti tajne kojima zavodi.

Megan je suradnju s modnim velikanom započela u kampanji za donje rublje i traperice gdje je zamijenila Victoriju Beckham. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju