Megan Fox jedna je od najljepših holivudskih glumica, a osim prekrasnog lica i putenih usana krasi je i gusta, smeđa kosa koja u kombinaciji sa zavodljivim i ležernim kovrčama doista izgleda neodoljivo. No san o savršenim kovrčama više nije rezerviran samo za zvijezde već ih možete imati i vi

Osim što se u rekordnom roku nakon poroda vratila u stari konfekcijski broj Megan Fox se vratila i snimanju filmova te trenutno vrijeme provodi na setu.

Megan Fox jedna je od najljepših holivudskih glumica, a osim prekrasnog lica krasi je i savršena, gusta kosa

Atraktivna brineta odjevena u najjednostavniju dnevnu kombinaciju izgleda neodoljivo no ono što nam je prvo upalo u oko bile su njezine zavodljive kovrče.

Za potrebe snimanja njezina duga, tamno smeđa kosa dobila je nekoliko svjetlijih crvenkastih pramenova osvježenih valovitim razbarušenim i tek primjetnim kovrčama.

Iako njezina kosa izgleda vrlo ležerno i jednostavno na njoj je radio čitav tim stručnjaka te ako ste pokušali sami imitirati frizuru ove ljepotice nemojte se razočarati ako ne ispadne jednako zavodljivo.

Uz pomoć uvijača za kosu raznih veličina vaša kovrčava frizura može biti gotova u trenu

No postoje trikovi i pomagala koji vam mogu uštedjeti vrijeme i novac. Riječ je o uvijačima za kosu svih veličina i vrsta uz pomoć kojih vaša frizura može biti gotova u trenu.

Ako pak volite biti sam svoj majstor te kosu ne želite izlagati visokim temperaturama doznajte kako sami možete napraviti kovrče bez viklera i uvijača.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju