Michelle Obama je prva dama sa stilom, a za to uvijek nije potreban novac dokazala je i tijekom gostovanja u emisiji na američkoj televiziji za koje je odabrala haljinu iz trgovine H&M za koju je izdvojila 35 dolara

Za svoje prvo gostovanja u jutarnjoj emisiji na američkoj televiziji ikada prva dama je odabrala jednostavnu i lepršavu haljinu iz lanca komercijalne odjeće H&M na koju je njezin stilist dodao rukave. Crno bijelu proljetnu haljinu upotpunila je narančastim remenom i žutim cipelama s niskom potpeticom i još jednom dokazala kako za stil nije presudan novac.

>> Michelle Obama: Moje cure nemaju što tražiti na Facebooku

>> Michelle Obama brani svoju haljinu

Michelle koja se nedavno suočila s negativnim kritikama zbog svog izbora haljine britanskog dizajnera Alexandera McQueena, na koje je odgovorila kako će nositi ono što želi ne obazirući se na komentare kako je trebala nositi kreaciju američkog dizajnera, sada je dokazala kako jednako dobro može izgledati i u haljini za 35 dolara.

Michelle Obama tvrdi kako je popout svake druge žene i o onome što će odjenuti ne razmišlja previše.

'Važno mi je znati gdje ću biti i trebam li imati rukave ili nešto za ogrnuti ukoliko ću duže vrijeme stajati na otvorenom', rekla je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju