Prva dama SAD-a u Bijeloj je kući organizirala tečajeve plesa kojima je htjela podsjetiti da je i ta vrsta umjetnosti dio američkog kulturnog nasljeđa. Premda se tada nije pojavila u plesačkoj haljini, slijedeći trendove crno bijelu haljinu obogatila je leopardovim uzorkom

Da je Michelle Obama odlučila biti sasvim drugačija prva dama dokazuje i prvi plesački događaj u Bijeloj kući.

Osim što su na njemu sudjelovali neki od najpoznatijih američkih plesača, večer posvećena poznatoj američkoj plesačici i koreografkinji Judith Jamison, u Istočnoj su sobi mladi ljubitelji u plesne korake odjeveni u tajice i trikoe mogli su i sami isprobati neke od osnovnih koraka klasičnog i modernog baleta.

Prva dama nije obula plesne šlapice već cipele s niskom petom, dok je umjesto baletne haljine s tilom odabrala crno-bijelu toaletu. Široki remen kojim je naglasila struk njezin je već prepoznatljiv modni dodatak, dok je gornji dio haljine ukrašen leopard printom koji se smatra najmodernijim uzorkom sezone.

>> Michelle Obama pokrila slavne bicepse

>> Michelle Obama poput prave filmske zvijezde

I ovim se događajem Michelle O. približila ženama širom SAD-a koji u njoj sve više prepoznaju edukatoricu i prijateljicu nego predsjednikovu suprugu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju