Prošlogodišnja Miss Universe Hrvatske Natalija Prica ove će nedjelje predati krunu svojoj nasljednici, a izbor za Miss Universe 2012. možete pogledati samo na programu Doma TV-a te na portalu OYO.hr

U nedjelju 1. travnja u 21 sat 20 ljepotice će se boriti za prestižnu titulu ljepote u u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu. Izbor će voditi Fani Stipković, a u zabavnom dijelu programa nastupit će Jelena Rozga te Tonči Huljić & Madre Badessa band s gostom Petrom Grašom.Izravni prijenos možete pratiti na Doma TV i na portalu OYO.hr.

Ne zaboravi da i ti možeš postati moderna Pepeljuga!
Sheri Hill jednoj čitateljici portala Zadovoljna.hr i igračici 555 aplikacije daje priliku da zablista u najvažnijem trenutku.

Naš će te stilist odjenuti u Sherri Hill haljinu i obuti u par Alisha Hill cipela.Sve što trebaš napraviti je napisati zašto si baš ti moderna Pepeljuga te za koji najvažniji trenutak želiš zablistati u Sherri Hill haljini i cipelama. Svoju priču pošalji nam na zadovoljna@novatv.hr i skupljaj sretne novčiće putem 555 aplikacije.

>> Plavokosa Natalija Prica je Miss Universe 2011.

>> Novi trendovi sunčanih naočala u hrvatskim trgovinama

Miss Universe najprestižniji je izbor ljepote na svijetu, u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC sa sjedištem u New Yorku. Jedan od najstarijih izbora ljepote na svijetu ove godine slavi 61. godišnjicu, a Hrvatska će odabrati svoju 16. predstavnicu za ovaj prestižni izbor.

Dvadeset finalistica će na izboru nositi kupaće kostime koje je u suradnji s hrvatskim proizvođačem Pletixom dizajnirala novinarka Red Carpeta Fani Stipković, potom cocktail i večernje haljine američke kreatorice Sherri Hill i cipele talijanskog kreatora Baldininija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju