Finalistice izbora za Miss Universe ove su godine pistom prošetale u kupaćim kostimima čiji dizajn potpisuje Fani Stipković te u koktel i večernjim haljinama američke dizajnerice Sherri Hill. Što bi izbor ljepote bio bez vrtoglavih potpetica, a za njih se pobrinuo talijanski dizajner cipela Baldinini

Svaki izbor ljepote prati i luksuzna odjeća poznatih brendova pa su i finalistice ovogodišnjeg izbora za  Miss Universe Hrvatske uživale u kolekcijama poznate američke dizajnerice Sherri Hill te po prvi puta javnosti predstavile kupaće kostime koje je Fani Stipković dizajnirala u suradnji s Pletixom.

Pogledajte snimku izbora Miss Universe Hrvatske samo na portalu OYO.hr!

>> Elizabeta Burg je nova Miss Universe Hrvatske

>> Je li Fani Stipković zasjenila misice?

>> Vatreno seksi Iva Jerković

Pogledajte hoće li koji od modela atraktivnih kupaćih kostima završiti u vašoj torbi za plažu provjerite u fotogaleriji te odaberite haljinu u kojoj ćete proslaviti maturu ili zablistati na nekoj od važnih prigoda.

Ne zaboravite da i Zadovoljna.hr misli na vas!
Svaka od vas može postati moderna Pepeljuga!
Sheri Hill jednoj čitateljici portala Zadovoljna.hr i igračici 555 aplikacije daje priliku da zablista u najvažnijem trenutku.

Naš će te stilist odjenuti u Sherri Hill haljinu i obuti u par Alisha Hill cipela.Sve što trebaš napraviti je napisati zašto si baš ti moderna Pepeljuga te za koji najvažniji trenutak želiš zablistati u Sherri Hill haljini i cipelama. Svoju priču pošalji nam na zadovoljna@novatv.hr i skupljaj sretne novčiće putem 555 aplikacije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju