Ljubiteljicama mode ove subote predlažemo da preskoče kavu na špici te se upute u zagrebačko kino Europa gdje ih očekuje odlična zabava uz Modu sa šlagom

U subotu, 14. travnja, u zagrebačkom kinu Europa održat će se sad već tradicionalni projekt Moda sa šlagom od 12 do 20 sati na kojem će ovaj put sudjelovati foodblogerica Jelena Iva Nikolić, dizajnerica trendi kožnih torbica Emilija Beljan koja se krije iza imena Mica Torbica, a predstavit će svoje najnovije kože torbice.

>> 6 kultnih torbi i žena koje su ih proslavile

>> 7 cura za kojima se najviše okretalo na špici

Tu su još i modne dizajnerice Sonja Lamut i Tamara Bombardelli, a dobroj zabavi doprinijet će i ugodni ritmovi za koje će se pobrinuti DJ Ivna sa Žive muzike.

Zanimljiv keramički nakit dolazi iz radionice Lubotomy Artworks, a Tanja Topolovec predstavit će otkačeni nakit od perja, dok ćemo prvi put vidjeti zanimljiv nakit od recikliranih materijal koje će izložiti Buba i Rest.

Ljubitelji vječne crne boje moći će pronaći nešto za sebe u radu dizajnerice Katarine Bilan koja radi pod imenom Dott., a za ljubiteljice veselih boja tu je Kaj got.

Svi izloženi artikli moći će se kupiti, a organizatori poručuju da ne treba strahovati od cijena jer će se naći ponešto za svačiji džep, a svi kupci dobit će na poklon i balkonsko cvijeće kojim će uljepšati pogled sa svog prozora.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju