Iako su žene istinske ljubiteljice mode, ne smijemo zanemariti muškarce koji u posljednje vrijeme sve više prate trendove. Donosimo nekoliko savjeta o muškoj modi, ali i o modnim detaljima koji mogu biti vrlo zanimljivi i domišljati

Na spomen modnih detalja većina će odmah pomisliti na remenje, kravate ili šalove, no riječ je o puno široj priči koju uz pomoć nekoliko svijeta možete savršeno iskombinirati uz vašu omiljenu odjeću.

Ovaj put ne govorimo o ženskoj već o muškoj modi jer, ako niste znali, i oni vole dobro izgledati te biti u trendu.

Kako bi obuhvatili sve tipove muškaraca idemo redom. Visoki i mršavi muškarci trebali bi izbjegavati košulje i majice na okomite pruge, a preporučujemo jednobojne odjevne predmete.

Muški modni detalji moraju biti masivniji što znači široke narukvice, kompaktni satovi te šire kravate koje moraju biti do visine remena.

Za muškarce niže od 180 centimetara vrijede malo drugačija pravila. Košulje, veste i majice trebale bi biti na okomite pruge te u tamnijim bojama jer one izdužuju figuru.

Trebali bi izbjegavati hlače s manžetama i birati odjela sa što više gumbi, primjerice na rukavu. Remenje bi trebalo biti s neupečatljivom kopčom.

Volite li torbe, nosite ih prebačene preko boka. Kravate neka budu užeg kroja i vežite ih u što manji čvor.

>> Kakve kape i šalovi se nose ove sezone?

>> Top pravila za odabir balonera i kaputa

Kada je riječ o nakitu, ogrlice bi trebali nositi jedino muškarci dužeg vrata i prosječne visine. Volite li bedževe, možete ih nositi na reveru sakoa ili jakne, ali jedan ili dva komada.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju