Tjedni mode diljem Europe ljubiteljima modnih trendova dubokog džepa, donijeli su mnogo materijala za planiranje i kupovinu. I vojvotkinja Catherine je jedna od njih pa vjerujemo kako je već bacila oko na pokoju skupu krpicu koja bi se mogla naći u njezinom ormaru

Modni izričaj vojvotkinje Catherine uvijek dospije na naslovnicu, a bez obzira što njezin stil odijevanja mnogi modni kritičari nazivaju dosadnim i čistim 'sigurnjakom' lijepa Kate može se pohvaliti elegantnim i decentnim kreacijama koje pristaju njezinoj vitkoj figuri kao i tituli koja diktira stroga pravila odijevanja.

Za razliku od njezine sestre Pippe koja slijepo slijedi jedino trendove koje diktira britanski brand Temperley, Kate se voli igrati s modnim prijedlozima različith dizajnera.

Nakon što je promatrala modne revije na tjednu mode u Londonu iz prvog reda vjerujemo kako joj je oko 'zapelo' za neke vrlo zanimljive komade.

>> Hoće li se Kate Middleton usuditi odjenuti ovo?

>> Što će Catherine Middleton nositi sljedećeg proljeća?

I mi smo pročešljali najnovije kolekcije poznatih dizajnera i odabrali one kreacije za koje mislimo da će zasigurno pronaći svoje mjesto u kraljevskom ormaru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju