Studentice i školarke dosjetile su se kako mogu obnoviti garderobu potpuno besplatno ili uz neku simboličnu cijenu. Odlučile su isprazniti ormare, osnovale su online trgovinu mojekrpice.hr - mjesto preko kojeg razmjenjuju i prodaju odjeću, obuću, modne dodatke, ukratko sve male sitnice koje ženama život znače

Puni ormari odjeće i obuće nošene svega nekoliko puta ili pak nikad korištene, a koja sakuplja prašinu, boljka su svake žene. Što napraviti s takvim problemom dosjetile su se sestre Iva i Nika Horvat zajedno s nekolicinom prijateljica suradnica i osnovale online trgovinu mojekrpice.hr.

>>10 mudrih zapovijedi za kupovinu na sniženjima

Stranica je zamišljena poput velikog ormara s ladicama na kojima se nalaze selektirani komadi odjeće i obuće od vesti, košulja, kaputa, tenisica i štikli koje traže svoje nove vlasnice.

Odjeću i obuću koja skuplja prašinu u ormaru možete prodati ili mijenjati na stranicama online trgovine mojekrpice.hr

Portal koji svakim danom ima sve više korisnica djeluje na način da nakon registracije i ispunjavanja profila imate mogućnost otvoriti vlastiti online odjeljak s predmetima prema kojima više na gajite obožavanje.

>>Žene ne nose polovicu cipela koje kupe!

Osim mogućnosti kupovine izvrsna je zamisao da i bez jedne kune možete doći do željenog trendi komada starim dobrim trampljenjem. Tako staru vestu možete mijenjati za suknju, tenisice za štikle ili pak torbu za traperice, kombinacija je bezbroj, a svoju malu trgovinu kreirate sami, ističe Iva.

Stranica ima poseban dio, ženama omiljen, a to je mogućnost reakcije, odnosno ocjene prodavača i kupca, dok je za komuniciranje s ostalim korisnicima idealno mjesto forum. Vlasnice ističu kako su na ovaj način upoznate s prednostima i manama posla u kojem uživaju i u kojem se prije svega dobro zabavljaju. 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju