Nova sezona donosi i novi look, a jesen koja još uvijek nije u punom jeku donijela nam je super trendove koje je lako prihvatiti, a koji pristaju svima. Donosimo 5 jesenskih must have sitnica koje jednostavno trebate isprobati

1. Tamni ruž
Boja crnog vina i patlidžana, bordo ili nekako drugačije, samo su neke od nijansi koje ove jeseni morate isprobati. Tamni ruževi pristaju svima, a rezervirani su za večernji izlazak ili neku svečanu prigodu. S obzirom da je i crno ponovno 'in', osvježite svoje monokromne komade snažnim i ženstvenim ružem.

>> Ruž boje crnog vina: 3 jesenske nijanse koje pristaju svima

2. Odvažni lak za nokte
Nježne, puderaste boje, baš kao i vrući ljetni dani, neka ostanu iza vas, a njihovo mjesto prepustite snažnim bojama i odvažnim nijansama koje će razbuditi sva osjetila. Kobaltno plava, lisno zelena ili pak žarko crvena nepogrešiv su odabir. Želite li pak u svoj stajling unijeti dašak glamura isprobajte tamno smeđi, sivi ili pak crni lak.

>> Jesen u znaku kože, krzna i zlata

3. BB kreme
Baš poput dekorativne i preparativna kozmetika nudi trendove koji su svake godine sve inovativniji. Popularne BB kreme koje predstavljaju spoj hidratantne kreme i tekućeg pudera zaslužuju čistu peticu. Riječ je o proizvodima raznih proizvođača koji istovremeno njeguju i štite kožu te prikrivaju nepravilnosti.

4. Razbarušene lokne
Frizura koja izgleda kao da nemate frizuru zapravo je vrlo praktična, a od ove jeseni i u tendu. Krupne i razbarušene lokne koje izgledaju kao da ste cijeli dan nosili punđu upravo tako i možete postići. Prije spavanja smotajte kosu u visoku punđu, a ujutro ju samo pošpricajte fleksibilnim lakom za kosu i frizura je spremna čak i za crveni tepih.

5. Mat sjenila
Vaši nokti kao i usne mogu blistati, no iako su šljokice i sedef uvijek dobro došli, ove jeseni držite ih podalje od očiju. Poigrajte se s trendi mat sjenilima u svim, toplim, zemljanim nijansama koje pristaju svima. Tamnije boje prepustite za večernji look, a svjetlije za sve ostale prilike. Ista sjenila možete koristiti i za nijansiranje i oblikovanje obrva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju