Himalajsku sol zbog svojih dragocjenih sastojaka zovu i bijelim zlatom. Osim što će vam u prehrani zbog njezinih 84 dragocjenih elemenata organizam biti zahvalan, prirodnom kozmetikom s njezinim dodirom kožu ćete osvježiti i nagraditi je samo najfinijim sastojcima

Himalajsku sol također nazivaju i bijelim zlatom zbog toga što sadrži eone iz pohranjene sunčeve svjetlosti. Nekad je sol bila dragocjena i stoga mnogo skuplja nego što je danas te se čak upotrebljavala i kao sredstvo plaćanja.

Alkemičari su sol nazivali 'petim elementom' – uz vatru, vodu, zemlju i zrak – jer su njene osobine bile usporedive samo sa eterom, pravim petim elementom. Neki je nazivaju i Hunza sol - pa najzdravijem narodu u Himalaji, gdje kristalnu sol u rudnicima ručno kopaju.

Ona za razliku od ostalih soli ljudski organizam energiju sadržanu u mineralima potpunosti iskorištava. Ona je za razliku od svih soli koje su na raspolaganju na našoj planeti, najkorisnija i čista jer sadrži sve elemente koje možemo naći u našem tijelu. Ona na naše tijelo i živčani sustav ona ima istinski pomlađujući učinak.

Zajedno sa čistom izvorskom vodom, Himalajska kristalna sol nudi sve prirodne elemente identične elementima u ljudskom tijelu – iste one elemente čije je postojanje otkriveno u pramoru (ili prvobitnom moru).
Blagodati korištenja prirodne Himalajske kristalne soli, koja sadrži 84 elemenata od kojih se sastoji i ljudsko tijelo, uključuju regulaciju vode, razinu šećera u krvi, učvršćivanje kosti, reguliranje sna, održavanja libida, sprečavanje širenja vena na nogama te grčenja mišića.

Kada govorimo o cjelokupnoj snazi prirodne soli, ništa nije usporedivo s himalajskom soli. Evo zašto:
• to je najveći stupanj prirodne soli
• elektronskim mikroskopom vidljiva je njena savršena kristalizirana struktura
• vađena je i oprana ručno
• kristalna sol je imuna na elektromagnetska polja
• kristalna sol ne sadrži tvari koje zagađuju okoliš
• nema roka trajanja
• Himalajska kristalna sol je čista sol koja je vađena i oprana ručno i potpuno je nezagađena

Darujemo vas prirodnim proizvodima s himalajskom soli
Himalaja tekući sapun, gel za tuširanje i peeling za tijelo, čiju osnovu čini himalajska sol, tri su nova proizvoda iz Urtekramove kozmetičke linije za njegu tijela. Svi su sastojci prirodnog porijekla i posjeduju ekocertifikat.

Peeling za tijelo, zahvaljujući himalajskoj soli i dragocjenim uljima koštice marelice, sezama i kokosa uklanja tragove grube i isušene kože, a pruža ugodu nježnim mirisom ružmarina.
Gel za tuširanje osvježava, a himalajska sol bogata mineralima skrivena je u mekanim mjehurićima koji nastaju tijekom tuširanja.
Tekući sapun, obogaćen i suncokretovim i palminim uljima uz eterično ulje ružmarina i himalajsku sol nježno uklanja tragove nečistoće te čini vaše ruke nježnima i mekima.

Na svoju će adresu Nataša Radić, Zorka Kovačević i Katarina Katavić dobiti gel za tuširanje i tekući sapun s dragocjenim sastojkom himalajske soli. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju