Laboratoriji Vichy predstavljaju njegu za ciljano uklanjanje nepravilnosti s antibakterijskim djelovanjem koja prištiće deaktivira već nakon 2 sata

Od svih nepravilnosti za nas su najproblematičnije one svima vidljive koje se javljaju na našem licu. Na nastanak prištića utječu različiti čimbenici poput stresa, hormonskih promjena i neuravnotežene prehrane, a njihov razvoj uglavnom ovisi o bakterijama koje ih koloniziraju.

Prste dalje!
Prištići su u početnoj fazi jedva vidljiva crvenila koja se već u nekoliko sati impulzivnog i nesvjesnog diranja rukama inficiraju bakterijama uslijed čega nastaje vidljiva nepravilnost. Prištiće u prosjeku dotaknemo oko 65 puta dnevno što neizbježno dovodi do infekcije.

Kako nastaju prištići?
Na našoj su koži od djetinjstva prisutne bakterije koje su sastavni dio 'normalne' flore kože: Propionibacterium acnes, Staphylococcus aureus i Propionibacterium granulosum. Sve tri mogu uzrokovati pojavu prištića uslijed i najmanje metaboličke neravnoteže ili oslabljenog obrambenog sustava.

Normaderm HYALUSPOT – brzo i učinkovito rješenje
Vichyjeva inovacija za ciljano i brzo uklanjanje prištića s hijaluronskom kiselinom koja predstavlja prvu nevidljivu tehnologiju 'flastera' pomoću koje tvori zaštitni sloj na površini kože. Kombinacija aktivnih sastojaka (salicilna kiselina + LHA) jamči antibakterijsko djelovanje, intenzivno čisti kožu i uklanja nepravilnosti bez tragova.

Rezultat je trenutan:
- 2h nakon nanošenja: prištić je deaktiviran.
- 48h nakon nanošenja: učinkovito djelovanje na prištiće bez tragova*.

Uvjerite se sami i naručite uzorak proizvoda Normaderm Hyaluspo.

 

* Kliničko ispitivanje, samoocjenjivanje, 36 osoba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju