Usporedbe Catherine Middleton s pokojnom princezom Dianom neće tako brzo utihnuti, jer osim što na nju podsjeća gracioznošću i modnom osviještenošću, njezino nastojanje da nastavi humanitarnim stopama neprežaljene Lady Di to dodatno potiču. No, njezino posljednje izdanje, osim što je bilo vrlo diskretno prije svega je odisalo dosadom

Catherine Middleton je sa svojim suprugom princem Williamom posjetila 'Royal Marsden', jedinu bolničku ustanovu posvećenu isključivo oboljelima od kancerogenih bolesti, kako bi prisustvovala otvaranju dječjeg krila vrijednog 18 milijuna funti.

Bolnicom predsjeda upravo princ William koji je tu poziciju preuzeo od svoje majke koja je tu funkciju obavljala od 1989. do svoje smrti 1997. godine.

Tako se povukla još jedna paralela između Lady Di i mlade vojvotkinje, modno osviještene i zanimljive javnosti baš kao i majka njezinog supruga. No, sramežljiva Diana možda nije imala toliko samopouzdanja pred kamerama i foto-objektivima, ali je sigurno posjedovala više hrabrosti i razigranosti prilikom modnih odabira.

>> VIDEO: Hoće li se Kate Middleton usuditi odjenuti ovo?

>> VIDEO: Kate Middleton kraljevstvu zaradila 8 milijuna funti

Catherine je u modnom smislu vrlo oprezna, bira što neutralnije boje i što elegantnije krojeve ne dopuštajući svojoj mladosti da i u službenim protokolima dođe do izražaja.

Svoj strogo utabanani stil pokazala je i ovom prilikom u haljini boje leda Amande Wakeley, pored koje je i 85 godina kraljica Elizabeta II, uvijek spremna za kostime živih boje fuksije ili limuna te ruževe intenzivnih nijansi, hrabra modna avanturistica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju