Filipinska pjevačka senzacija Charice Pempengco se tijekom priprema za nastup u popularnom TV showu podvrgnula tretmanu botoxa. To ne bi bilo čudno da djevojka nema samo 18 godina

18-godišnja Charice priprema se za nastup u vrlo popularnom TV showu 'Glee', a kako bi se publici pokazala u najboljem svjetlu i izgledala svježe pred kamerama podvrgnula se tretmanu botoxa.

Tretman botoxom trajao je 30 minuta, a magične injekcije trebale su promijeniti izgled njezinog prirodno zaobljenog lica.

'Ljudi će se pitati jesam li dovoljno lijepa kako bi se natjecala s glavnim likom Rachel Berry, to je veliki pritisak', rekla je Charice.

Rachel Berry glumi pet godina starija glumica, 23-godišnja Lea Michele.

Charice koja je postala zvijezda nakon prošlogodišnjih nastupa kod Oprah i Ellen DeGeneres za ulogu u TV showu izborila se na audiciji održanoj u Los Angelesu i vrlo je zahvalna što su je producenti prihvatili.

Injekcije botoxa su stavile njezine glasovne sposobnosti u drugi plan, a estetski kirurzi koji nisu radili na ovom slučaju pitaju se kako botox uopće može pomoći tako mladoj osobi koja još nema bore.

'Tretman botoxom može se isplatiti pred kamerama jer osobe ponekad mimikom stvaraju jedva vidljive bore koje do izražaja dolaze tek na ekranu, pojasnio je estetski kirurg slavnih Dr. Roth.

Ipak i on naglašava kako je upotreba botoxa na 18-godišnjakinji suluda.

Charmaine Clarice Relucio Pempengco počela se baviti pjevanjem s četiri godine, a nakon raznih talent showova na Filipinima i u Južnoj Koreji u zvjezdanu orbitu izbacio ju je prošlogodišnji nastup kod Ellen DeGeneres.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju