Rezultat suradnje između, L’Oréal Professionnel i Rowenta Salon, Steampod je prvi uređaj za ravnanje kose koji pruža neprestani protok pare pod visokim pritiskom. Besprijekorna tehnologija Steampoda i popratni proizvodi za njegu kose garantiraju dosad neviđene rezultate.

Para: revolucionarna tehnologija
Sa Steampodom, L’Oréal Professionnel uvodi u potpunosti novu generaciju uređaja za styling i njegu kose.

Kao što samo ime govori ključni element je para: Steampod je prvi uređaj za zaglađivanje kose na svijetu koji pruža neprestani protok pare pod visokim pritiskom iz posebno ugrađenih parnih generatora. Steampod nudi vrlo upečatljive prednosti korištenja zahvaljujući tehnološkoj inovaciji:

• Sustav demineralizacije vode za paru neusporedive čistoće
• Pet različitih temperatura (od 170 do 210 °C) ovisno o željenom stilu i osjetljivosti kose
• Izrazito tanak pokretni češalj za raspetljavanje kose prije aplikacije
• Visoko tehnološke anodne, keramičke, prilagodljive metalne ploče za jednakomjeran pritisak i savršeno zaglađivanje od korijena do vrhova

>> 3 neodoljivih kovrči uz uvijač za kosu

Steampod je prvi uređaj za ravnanje kose na svijetu koji pruža neprestani protok pare

Para je također ključna za Steampod proizvode za njegu kose. Korišteni isključivo sa Steampod uređajem, formule su aktivirane pomoću pare: para djeluje kao pokretač te prenosi aktivne sastojke koji prodiru unutar vlakna kose.

Linija Steampod proizvode za njegu kose sadrži dvije kreme aktivirane parom za zaglađivanje i obnavljanje kose, kremu za prirodnu do lagano osjetljivu kosu i kremu za osjetljivu do izrazito osjetljivu kosu.

>> Novi hit: Trajno brazilsko ravnanje kose

Obje kreme sadrže Pro-Keratin, ceramide i kationske agense koji pomažu u obnavljanju vlakna i jačanju međustaničnog cementa, za optimalnu zaštitu od oštećenja izazvanih zaglađivanjem.

Dostupne su u različitim galenskim mjerama kako bi odgovarale različitim razinama osjetljivosti kose. Proizvodi imaju izrazito crno pakiranje s plavim indikatorima koji olakšavaju odabir.

Treći proizvod u liniji je zaštitni serum aktiviran parom s hranjivim ekstraktima avokada i marelice.

Specijalno dizajniran za izrazito oštećenu i oštećenu kosu. Koristi se na oštećenim dijelovima i vrhovima kojima je potrebna posebna njega. Proizvodi su dostupni isključivo kao dio Steampod usluge u salonu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju