Film koji su mnogi željno iščekivani konačno je doživio svoju svjetsku premijeru, a glavna zvijezda crvenog tepiha svakako je bila Naomi Watts. Riječ je o filmu 'Diana' koji detaljno opisuje život princeze Diane, a koju je utjelovila upravo lijepa Naomi

Kako bi zablistala punim sjajem Naomi Watts odlučila je vitku figuru naglasiti bijelom Versace haljinom koja nas je neodoljivo podsjetila na onu kakvu je princeza Diana nosila 1996. godine, samo godinu dana prije tragične smrti.

>> 15 nezaboravnih izdanja princeze Diane

Bijela toaleta naglašenog dekoltea začinjenog asimetričnim, prekriženim naramenicama pratila je liniju tijela lijepe plavuše.

Osim dekoltea, još jedan detalj na toaleti nije mogao proći neprimijećeno, a riječ je o visokom prorezu koji je otkrio vitke noge lijepe glumice, ali i crne štikle koje su se na bijeloj podlozi značajno isticale.

>> 10 najpoželjnijih haljina princeze Diane

Iako lijepoj glumici sve odlično pristaje, čipkasta haljina otvorenih leđa koju je Diana nosila prije 17 godina, a potpisuje je njena omiljena dizajnerica Catherine Walker, ipak izgleda puno otmjenije te zaslužuje višu ocjenu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju