Sudeći prema vašim reakcijama, prošlog ste tjedna ostali dirnuti pričom o mladoj Zagrepčanki koja je od estetskog kirurga zatražila pomoć kako bi joj ublažio posljedice pareze facijalis koju ima od rođenja. Nakon obavljenih pretraga naša se heroina podvrgnula operaciji

Mlada Zagrepčanka Mirna Doljan zadobila je simpatije gledateljstva svojom iskrenom i otvorenom pričom o paralizi facijalnog živca zbog kojeg je u životu pretrpjela niz neugodnih situacija.

Još kao djevojčica osjetila je dječju okrutnost, a kasnije i predrasude prilikom traženja posla za medicinsku sestru za koju se školovala.

Kada je imala 16 godina pokušala je problem riješiti uz pomoć estetske kirurgije. Iako joj je kirurg na početku obećavao velike promjene, jedino što je poslije operacije ostalo su veliki bolovi.

Unatoč prvom kirurškom razočarenju, Mirna je skupila hrabrost i krenula još jednom pod nož. Ovoga puta učinila je to pred kamerama In Magazina u poliklinici Bagatin.

>> VIDEO: Jedan sasvim neobičan makeover

Operacija je prošla glatko i bez problema, a rezultate ćemo vidjeti sljedećeg tjedna kada će Mirna biti podvrgnuta mini make overu uljepšavanja zubi te ženama uvijek ugodnom frizerskom tretmanu.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju