Američka glumica i model Milla Jovovich koja je svjetsku slavu postigla ulogom savršenog bića Leeloo u filmu Peti element, novo je Avonovo zaštitno lice

Milla koja iza sebe ima i niz filantropskih aktivnosti te se bavi i glazbom te dizajniranjem odjeće predstavljat će Avonov parfem City Rush koji izlazi u listopadu ove godine.

>> 5 navika koje uništavaju zube

>> 3 važne stvari pri kupovini sunčanih naočala

Jako sam uzbuđena što imam priliku surađivati s Avonom kao zaštitno lice novog parfema City Rush for Her. Riječ je o sofisticiranom mirisu koji odražava prirodnu tajnovitost i senzualnost žene. Kada nosim City Rush puna sam samopouzdanja te se osjećam privlačnom i spremnom pretvoriti ulice u modnu pistu', rekla je Milla i nadodala.

Milla se pridružila brojnim poznatim damama koje su surađivale s Avonom poput Christie Turlington, Fergie, Reese Witherspoon i beogradske glumice Katarine Radivojević.

'Imati tvrtku Avon za partnera zaista je poseban osjećaj. Njihova predanost osnaživanju žena i globalne kampanje koje se bave pitanjima od velike važnosti za žene čine me ponosnom i sretnom što sam postala članom Avonove obitelji', dodala je Milla Jovovich. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju