Vječitoj težnji žena za lijepim dekolteom svakodnevno udovoljavaju brojni proizvođači donjeg rublja kojima prednosti tehnologije uvelike pomažu u osmišljavanju inovativnih pomagala ženske ljepote. Najnoviji 'nevidljivi' grudnjak predstavljen je na ulicama Londona na živim modelima koje su zaustavljale promet ponajviše iz razloga što pogled na njih odaje dame u toplesu

Toples na ulicama obično je znak revolucionarnog protesta brojnih aktivistica u borbi za pravdu, no takav prizor s ulica Londona ovoga puta bio je samo dobar potez reklamnih magova.

Košarice 'nevidljivog' grudnjaka napravljene su od samo dva milimetra tankog silikona

>>Pozor! 7 najvećih greški kod odabira grudnjaka

Revolucionarni konteks nije izostao jer manekenke su pokazale najnoviji grudnjak koji se sastoji samo od košarica. Iako s ovom idejom nije prvi na tržištu brend donjeg rublja LaVaLia uspio je uz pomoć tehnologije napraviti dosad najbolji grudnjak ove vrste.

>>3 modela grudnjaka koje mora imati svaka žena

Košarice su napravljene od samo dva milimetra tankog silikona koji prijanja uz kožu i uspješno odoljeva vlazi tijela, koja je kod njegovih prethodnika bila veliki minus. Osim toga ne izgleda više samo poput ljepljivog, umjetnog materijala jer na ove 'nevidljive' grudnjake našivene su čipka i luksuzne tkanine.

Idealan za večernje haljine bez naramenica i ljetni period kada smo najviše u potrazi za gotovo nevidljivim grudnjacima InvisiBra grudnjaci vjerujemo naići će na velik broj poklonica. Njihova cijena kreće se od 450 do 600 kuna i dostupni su u web prodaji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju