Tanja Benić i Ljerka Kaštelan dvije su majke koje žive na suprotnim dijelovima Hrvatske. Iako su im životi potpuno različiti obje imaju vrlo sličan problem. No nihovim mukama je došao kraj jer rezultati makeovera su nevjerojatni

Ljerkin problem su bujne grudi dok Tanja pati od malih i obješenih grudi. Nakon konzultacija sa specijalistima te prve faze preobrazbe makeover se uspješno nastavlja.

Tijekom proteklih dama Ljerka je često posjećivala dentalni centar kako bi na vrijeme dobila zube kakve je oduvijek željela. nakon pripreme i liječenja zubi došlo je vrijeme za porculanske estetske krunice koje će joj podariti holivudski osmjeh.

>> Makeover: Nove grudi za Ljerku i Tanju

S druge strane, Tanja ima problema s vidom koji će postati daleka i ružna prošlost, a sve zahvaljujući jednostavnom zahvatu laserske korekcije dioptrije.

Preobrazba se i dalje nastavlja no ovaj put u poliklinici Bagatin gdje će uz pomoć najpopularnije metode pomlađivanja, omiljene među holivudskim zvijezdama zagladiti i najmanje nepravilnosti na njihovim licima. Riječ je o prirodnim filerima na bazi hijaluronske kiseline koji ravnaju bore.

Zadnja faza preobrazbe bila je ona ženama omiljena, a riječ je o odabiru elegantne haljine, te savršene frizure i make-upa.
konačno je došao i taj trenutak kada će Tanja i Ljerka zablistati u punom sjaju. Brojnih zahvata, tretmana i priprema rezultati su i više nego dobri jer ove dvije majke izgledaju nevjerojatno. Uvjerite se i sami.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju