Jennifer Aniston na naslovnici novog broja časopisa 'Harper's Bazaar' pokazala se u sasvim novom izdanju. Imidžom se vratila u romantične šezdesete i utjelovila američku glazbenu i glumačku ikonu Barbru Streisand

Prvu jesensku naslovnicu časopisa 'Harper's Bazaar' krasi glumica Jennifer Aniston u sasvim drugačijem izdanju.

Od uobičajenih fotografija na kojim je uvijek istaknuta njezina brončana koža, plava kosa te savršeno istesano tijelo u kakvom lepršavoj lepršavoj haljini, za ovu se priliku poigrala imidžem te odala počast jednoj od najvećih ženskih američkih ikona, Barbri Sreisand.

Tušem naglašenih očiju, zalizane frizure natapiranog profila te glamurozne odjeće u stilu 60-ih oživila je duh poznate glumice iz filmova 'Funny Girl' i 'What's Up Doc?'.

Profinjene fotografije potpisuje Mark Seliger, dok prekrasna odjeća nosi potpise nekih od najpoznatijih modnih imena poput Moschina i Louis Vuittona.

Četrdeset i jednu godinu stara glumica u intervjuu za australsko izdanje časopisa 'Harper's Bazaar' otkrila je što je naučila od velike pjevačice i glumice.

'Od Barbre sam naučila kako ne treba stati samo na jednoj stvari, možeš se baviti čime god želiš ako se tome i posvetiš' bile su točne riječi glumice.

'Barbra me inspirira zato što ne postoji nešto što je željela, a da to nije ostvarila. Ona je prava renesansna žena. Dugo sam s njom razgovarala o režiranju, jer sam se i sama time nakratko bavila prije već dosta vremena.

>> Jennifer Aniston u tenisicama i bez šminke

>> Skinite trbušnjake Jennifer Aniston

Mislim da ću puknuti ukoliko uskoro ne ostvarim tu davno započetu ljubav. Jednako tako bih se voljela baviti i unutarnjim uređenjem' dodala je 41 godinu stara glumica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju