Glumica kojoj su injekcije botoksa promijenile lice i smanjile mogućnost mimike je nakon dugog negiranja konačno priznala kako je baš taj čudotvorni preparat zaslužan za njezino zategnuto lice

Oskarovka Nicole Kidman ponosna je na svoje zategnuto lice i porculanski ten, a bez obzira na vidljive promjene 43 godine stara glumica je na upite koristi li botoks uvijek spremno odgovarala 'ne'.

Ipak sada je priznala kako svoj mladoliki izgled može zahvaliti baš injekcijama botoksa kojima se podvrgnula, no dodaje kako je s tim prestala jer joj se ne sviđa rezultat.

>> Lice Nicole Kidman ipak je živo?

>> Nicole Kidman se pretvara u porculansku lutku

'Ništa osim vježbanja i dijeta nema velikog učinka na tijelo, no priznajem da sam isprobala mnoge stvari', rekla je Nicole te dodala kako je probala čak i botoks, no nije znala kako će joj lice poslije tog tretmana izgledati.

Još 2008. kozmetički stručnjaci i kirurzi navodili su Nicole Kidman kao izuzetno loš primjer i kao ženu koja je toliko pretjerala s injekcijama da ne može pomicati čelo.

Australska glumica koja je uvijek tvrdila kako je na njoj sve prirodno danas pak tvrdi kako više ne koristi botoks i ponovno može pomicati čelo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju