Uoči odlučujuće utakmice Hrvatske i Meksika, naš izbornik Niko Kovač, inače najmlađi izbornik na svjetskom nogometnom prvenstvu dobio je i etiketu najzgodnijeg i najkarizmatičnijeg frajera. Hvalospjeve o šarmantnom Niki svakodnevno od početka svjetskog prvenstva objavljuju žene iz cijelog svijeta, a uz jak karakter i strogoću 'šef Niko' definitivno osvaja i svojim modnim stilom

Otkako je stupio na poziciju izbornika hrvatske reprezentacije zanimanje za Niku Kovača svakim danom ne prestaje intrigirati javnost. S nestrpljenjem se iščekuje svaki daljnji potez i javni istup najmlađeg izbornika na svjetskom prvenstvu, pa dok vatreni obožavatelji nogometa zbrajaju njegove pluseve u ustroju repke, oči žena uprte su u njegove tjelesne adute i modni stil.

Niko Kovač je svjestan svog sportskog tijela, te se primjereno tome i odijeva

Način odijevanja trenutno strogih ili opuštenih kombinacija našeg izbornika ne može proći bez osvrta stilista domaće scene. Jedan od njih, modni savjetnik Borut Mihalić o stilu našeg izbornika ima samo riječi hvale.

'Niko Kovač je svjestan svog sportskog tijela, te se primjereno tome i odijeva. Košulje su lagano strukirane, a hlače srednje uskih nogavica.
Osoba je
koja ne voli riskirati s aktualnim modnim trendovima te se vrlo dobro osjeća odjeven u klasične kombinacije' ističe Borut.

>> Vruća momčad: 11 najseksi nogometaša na prvenstvu u Brazilu

Slojevito oblačenje, i često nošen casual look sa suženom paletom boja plave, sive, bež i crne čini osnovu Nikine garderobe. Iz klasične palete stila Borut pohvaljuje Nikin omiljen duet plavog odijela po 'talijanski' spojenih s cipelama boje konjaka što je u konačnici i osnova njegova trendovskog 'old school' stila bez mane.

Iz dosadašnjih škrtih javnih eksponiranja, i naravno boravka na zelenom travnjaku u fotogaleriji smo izdvojili 10 frajerskih izdanja Nike Kovača:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju