Pjevačica Nina Badrić predstavila je humanitarni koncert 'Moj je život moja pjesma' kojim će zajedno s još tri glazbenice iz regije podići svijest o prevenciji raka grlića maternice

'Moj je život moja pjesma' naziv je kampanje u sklopu koje hrvatska glazbenica Nina Badrić u suradnji s udrugom 'Sve za Nju' organizira veliki humanitarni koncert kako bi podržala borbu protiv raka te podigla svijest o prevenciji bolesti.

Na konferenciji za novinare održanoj u prostorijama udruge 'Sve za nju' Nina je blistala, a u odličnom izgledu 'pomogao' joj je make-up u ružičastim tonovima kojim je naglasila usne i obraze.

>> Nina Badrić točkicama naglasila lijepe obline

>> Nina Badrić s najhrabrijim dekolteom ikada

Nina Badrić, Aleksandra Radović, Maja Sar i Karolina Gočeva zajedničkim snagama otpjevale su glazbenu uspješnicu 'Moj je život moja pjesma' koju je napisala Maya Sar, a sve u svrhu podrške kampanji podizanja svijesti žena o prevenciji raka grlića maternice.

Sve četiri glazbenice svojim dosadašnjim uspješnim angažmanima, ne samo na pozornicama nego i sudjelovanjima u ovakvoj i sličnim kampanjama, veliko su ohrabrenje i podrška svim ženama svojom pjesmom, a posebice onima koje se bore sa ovom opakom bolesti. Kako i stihovi pjesme govore 'Ne pristajem ni da pomislim da nade nema...i dalje sam Majka, Sestra, Lijepa, Vrijedna Žena' tako i ovaj humanitarni projek nakon Zagreba nastavlja svoj put dalje ,u sve četiri regije gdje će se na svakom od njih skupljati sredstva koja će biti donirana za liječenje te opake bolesti.

Veliki humanitarni koncert za borbu protiv raka možete pratiti UŽIVO na našem portalu Dnevnik.hr 7. studenog u 20 sati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju