Hypoxi je cjeloviti sustav terapije koji u samo mjesec dana jamči konfekcijski broj manje, pa ne čudi što se Nina pridružila brojnim svjetskim zvijezdama koje su, oduševljene rezultatima, postale odane poklonice Hypoxi terapije.

U čemu je tajna? 'Hypoxi' izmjenama visokog i niskog tlaka djeluje na tvrdokorno masno tkivo potičući krvotok i ubrzano topljenje masti na ciljanim, kritičnim mjestima. Celulit se topi, centimetri nestaju, a koža se učvršćuje i postaje glatka već nakon nekoliko tretmana.

Promjene na svojoj figuri primijetila je i Nina vrlo brzo nakon što je počela dolaziti na tretmane i, kako kaže, upravo je to ono što je oduvijek tražila - topljenje suvišnih centimetara bez muke.

'Hypoxi' je zaista ugodno otkriće za mene. U samo nekoliko tretmana primijetila sam promjene. Najviše sam zadovoljna time što potiče rad limfe te tijelo tako gubi višak nakupljene tekućine. Osim toga, treninzi koji se odrađuju na traci ili biciklu pridonose bržem i učinkovitijem gubljenju kilograma i centimetara', izjavila je Nina Badrić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju