Dva potpuno nova lica pred objektivom poznate fotografkinje Mare Milin pokazala je pjevačica Nina Badrić. Glazbena diva našla se u novoj, raskošnoj i romantičnoj ulozi ambasadorice svjetski poznatog nakita koji u listopadu stiže u Zagreb

Nina Badrić je ambasadorica svjetski poznate austrijske zlatarske kuće FREYWILLE u Hrvatskoj. Umjetnički nakit izrađen od finog emajla ukrašenog 18 kt i 24 kt zlatom od listopada će biti dostupan u ekskluzivnom butiku u Zagrebu.

>> Nina Badrić: Ljetni ten i bijela boja za vitku liniju

Nakit je jedinstven po autentičnom umjetničkom dizajnu bogatom raskošnim i živopisnim motivima te inspiriran najvećim majstorima slikarstva; Monet, Klimt, Hundertwasser i Mucha. Svaki komad nakita ručno se izrađuje u izvornom ateljeu u središtu Beča, na istoj lokaciji još od 1951.

>> 7 neodoljivih razloga za zdjelicu smokava na dan

Vrijednosti poput prve ljubavi, radosti i strasti inspiriraju umjetnike da vizualno te pomalo romantično dočaraju ove koncepte u nakitu kolekcija prozaičnih imena poput Ode to Joy of Life, Floral Symphony ili The Spirit of Africa.

Svaka kolekcija sastoji se od nekoliko setova - različitih interpretacija tema i sadrži: narukvice, ogrlice, prstenje, privjeske i naušnice te elegantne satove. Dodatni asortiman obuhvaća ručno bojene, svilene šalove i marame te pisaći pribor. Elegantna kolekcija za muškarce obuhvaća kravate i kopče, manšete i remene čije kopče odgovaraju temama kolekcija.

Nina Badrić je oduševljena raskošnim Freywille nakitom koji ujedinjuje  eleganciju i umjetnost.

'Velika je čast biti ambasadorom svjetski poznatog branda u Hrvatskoj. Njegova energija i inspiracija desetljećima se crpi  iz lojalnosti jednoj predivnoj  tradiciji. Nakit je otmjen, osebujan i trajne vrijednosti. Svaki komad je malo unikatno umjetničko djelo koje slavi humanizam, kreativnost i veličanstvenost života koja proizlazi iz obilja prekrasnih ljudskih emocija. Ovaj nakit  biraju snažne, moderne žene, istančanog ukusa i snažno razvijene osobnosti kako bi istaknule svoju gracioznost i  privlačnost, ali prije svega svoju unutarnju snagu i stav', izjavila je Nina Badrić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju