Pokazati tijelo pod svaku cijenu moto je mnogih dama pred svjetlima reflektora i bliceva. Preuska haljina i nenošenje gaćica bio je tako izbor Nine Morić na tjednu mode na kojem se pojavila i prekrasna Megan Fox koja je pokazala kako se seksepil nosi s ukusom i mjerom

Megan Fox je kao i Nina Morić prisustvovala slavlju mode u Milanu.

Dok je naša manekenka na tjednu mode pratila reviju Johna Richmonda, lijepa je glumica uživala u Armanijevim kreacijama.

To nije jedina razlika između ove dvije poznate žene koje igraju na kartu seksepila. Dok je hrvatska manekenka bila u nemoguće kratkoj haljini koja je u nekim trenucima otkrila da ne nosi gaćice, zvijezda 'Transformersa' bila je izrazito elegantna i decentna nimalo ne narušavajući svoj seksi look.

Minica i sako u crnoj boji kombinirani s bijelom košuljom nepogrešivi su stilski izbor kojeg se lako začini legendarnim crvenim ružem na usnama.

>> Nina Morić: Može li haljina biti kraća?

>>FOTO:  Nina Morić zaboravila obući gaćice na Tjednu mode

>> Megan Fox ponovno zavodi u Armaniju

Izgleda tako jednostavno, no Nina Morić nikako da shvati da je manje gotovo uvijek više, a da poderane hulahopke ne izgledaju zavodljivo u ama baš nikakvom stilskom ludilu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju