Nivea predstavlja novu posebnu seriju legendarne Nivea kreme pod nazivom 'Dodir ljubavi'. Ljubav se može izraziti na više načina i može osvojiti nečije srce za cijeli život!

Izazovi svakodnevnog života ponekad nas natjeraju da zaboravimo dijeliti nježnost s dragim osobama - članovima obitelji, prijateljima, kolegama s posla. S novom posebnom serijom 'Dodir ljubavi' čiji dizajn neodoljivo priziva i podsjeća na ljubav, Nivea poziva na pokazivanje osjećaja.

Volim te; Mislim na tebe; Hvala ti; Dobar ti dan - reci to Nivea kremom!

Posebnom serijom razglednica i aplikacijom koja će od ožujka biti aktivna na stranici www.facebook.com/NIVEAHrvatska, Nivea je odlučila razveseliti sve zainteresirane koji žele iznenaditi svoje drage i voljene osobe i poslati im personalizirane poruke koje mogu upotpuniti svojim tekstom.

Svatko može odabrati između 4 poruke koje će sigurno pronaći put do srca osoba kojima se šalju: Hvala ti; Volim te; Mislim na tebe i Dobar ti dan!

Nivea krema je neizostavni klasik ljepote koja pruža intenzivnu hidrataciju i sve što koži treba da bi ostala čista, njegovana i glatka u svakom trenutku.

Ključan sastojak njezine djelotvornosti je Eucerit, emulgator koji brine da njegujući lipidi djeluju protiv isušivanja pružajući koži pouzdanu njegu.

Nivea čitateljicama Zadovoljna.hr daruje 14 razglednica s Nivea kremama (7 komada s porukom Volim te i 7 komada s porukom Mislim na tebe).

Želite li da jedna od njih stigne na vašu adresu potrebno je navesti kako se zove posebna serija NIVEA krema.

Svoj odgovor zajedno s podacima (ime, prezime, adresa) te željenom porukom na kremi, pošaljite na e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do 5. ožujka kada ćemo objaviti dobitnice.

A dobitnice su Dušanka Lacković, Marina Kalaica, Stella Žuvela, Željka Kozar, Anela Galić, Kristina Matošić, Monika Herc, Mara Vidaković, Goranka Hajdin Pribanić, Valentina Matijašić, Sanja Miljević i Marija Božić, Barbara Potolovec i Đurđica Gelenđer.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju