Nakon sveprisutnog trenda nošenja mrešastih hulahopki koje imaju praktičnu osnovu da nogu učine savršenom, sada su na red došle guste grilonke koje se kombiniraju uz ljetne sandale. Kako svladati ovaj trend i na koje zamke valja pripaziti otkrila nam je modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović

Jedan od najsenzualnijih komada ženske garderobe svakako su hulahopke, a brojne dame će se složiti kako su i najvjernije saveznice ljepote jer ženske noge pokazuju u najboljem izdanju.

>>Mrežaste hulahopke i štikle: 3 načina kako riskantan trend okrenuti u vlastitu korist

Ne čudi stoga njihova sveprisutnost na modnoj sceni gdje iz sezone u sezonu evoluira njihova uloga, prvotno praktična i estetska kada je riječ o mrežastim hulahopkama, a sada isključivo trendovska. Nose se naime guste grilonke u svim bojama uz ljetne sandale.

Što mislite o trendu nošenja hulahopki uz ljetne sandale?

glasova:

Na netom završenom Perwoll Fashion.hr-u novi trend prošetale su Jelena Veljača i Anita Dujić. Pa dok je poznata scenaristica crne grilonke kombinirala uz crne sandale sa zlatnim detaljima, bivša manekenka Anita je napravila korak dalje pa je odabrala sive grilonke uz crne štikle.

Trend koji će zasigurno preko noći zaživjeti u Street style
kombinacijama, a i kod svih koje ljetne sandale ne žele pospremiti u ormare, krije niz zamki i zahtjeva određena pravila nošenja. Kako uspješno kombinirati guste hulahopke i ljetne sandale savjetuje modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović:

Grilonke se kombiniraju isključivo uz platforme retro modela, pri čemu treba paziti da su boje usklađene

1. Grilonke se kombiniraju isključivo uz platforme retro modela, pri čemu treba paziti da su boje usklađene, idealno je ako su cipele identične nijanse kao tople saveznice.

2.
Crna grilonka siguran je izbor s kojim je teško pogriješiti, dok one hrabrije modne odlikašice neće skrenuti s puta ukoliko posegnu za bijelom hulahopkom za potpuni retro dojam.

3.
Mana dueta u kojemu je izabrana svijetlija nijansa hulahopki je izgled nogu. Činjenica je kako hulahopke u bojama debljaju listove i stvaraju efekt deblje noge, stoga oprez.

4. Grilonke i sandale najbolje je kombinirati uz dužinu suknje i haljine do sredine bedara ili pak, ukoliko ste vlasnice vretenastih nogu, uz dužinu do ispod koljena.

5. Niste li uvjereni u uspjeh svoje kombinacije, radije ne eksperimentirajte s ovim trendom. Ako baš želite ljetne sandale zadržati i u hladnijim mjesecima izvrsno rješenje su inovativne hulahopke bez prstiju, u boji kože.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju