Njegovana kosa i lijepa frizura ukras su svake žene. Uz preparate kojima njegujemo kosu važno je i kako ju tretiramo te koliko smo pažljivi kada je u pitanju njezino ravnanje ili kovrčanje. Meke i opuštene kovrče koje je popularizirala Catherine Middleton, a trend su objeručke prihvatile Victoria Beckham i Angelina Jolie možete napraviti i kod kuće. Darujemo vam profesionalni uređaj za uvijanje kose!

Savršeno njegovana kosa i boho valovi hit su među zvijezdama, a upravo je Catherine Middleton zaslužna za njihovu popularnost. Taj je stil objeručke prihvatila Victoria Beckham koja je 'omekšala' frizuru te ravnu kosu koju je najčešće nosila u repu zamijenila mekim, zdravim kovrčama koje su ukras i Angeline Jolie koja ih rado nosi na premijerama i privatno.

>> Slavne frizure: Savršena kosa ili dobar frizerski trik?

>> Kate Middleton ponovno nameće trendove

Remingtonova Pearl Styling kolekcija uključuje sav pribor koji je potreban za stvaranje najmodernijih frizura. Luksuzni uređaj za ravnanje kose, štap za uvijanje kose i sušilo za kosu uključuju dragocjenu snagu bisera sa završnim slojem poboljšane keramike i tako omogućuju stvaranje raskošno sjajnih ultra glatkih uvojaka. Jedinstveni sloj poboljšane keramike sa sjajem pravog bisera sadrži 15 puta više keramike od uobičajenih slojeva što ga čini 85 posto čvršćim što znači da su grijače ploče kao nove i nakon 5 godina korištenja.

Remington daruje čitateljicu Daliju Pastor iz Vinkovaca profesionalnim štapom za uvijanje kose s luksuznim sjajem bisera za čvrste i sjajne ili meke i padajuće uvojke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju