Projekt FASHION.HR INDUSTRIJA koji ujedinjuje ambiciju, inovaciju i radikalan korak za domaću modnu scenu, omogućio je još jednu novu suradnju između poznatog hrvatskog dizajnera i tvornice tekstilne industrije

Šesta po redu suradnja sklopljena je između vodećeg brenda jeans i casual odjeće u zemlji, Amadeus Jeans-a, te proslavljenog mladog dizajnera Ivana Alduka.

Predstavljanju su prisustvovali Vesna Trnokop Tanta, potpredsjednica HGK za gospodarstvo, europske integracije i pitanja EU, Vinko Filipić, direktor FASHION.HR koncepta, Jagoda Divić, direktorica dizajna Amadeus Jeansa te Ivan Alduk, modni dizajner.

Amadeus Jeans modna je marka osnovana 1988. godine. Iz obiteljskog obrta kompanija je izrasla u vodeći brend jeans i casual odjeće u zemlji. Zbog kontinuiranog povećanja posla rastao je i broj ljudi u kompaniji koja danas broji preko 650 zaposlenika raznih profila te preko 200 zaposlenih u mreži franšiznih partnera.

'Amadeus je brend koji pažljivo lansira svoje kolekcije, jednako kao I modne suradnje I kampanje. Suradnja Ivana Alduka s Amadeusom, odnosno amadeusovim dizajnerskim timom ima za cilj ponuditi postojećim kupcima dizajnersku kolekciju namijenjenu masovnom tržištu, te jačanje Amadeus jeansa kao prepoznatljivog hrvatskog brenda s dugogodišnjom tradicijom I odanim kupcima. Ovom kolekcijom ponuditi ćemo postojećim kupcima mladenačku, svježu i modernu kolekciju nastalu na temelju prepoznatljivog amadeus stila s dizajnerskim potpisom koji je izgradio Alduk, a ujedno nam je cilj I privući nove kupce',  izjavila je Jagoda Divić, direktorica dizajna Amadeus Jeans-a.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju