Umjesto uobičajenih predstavljanja novih frizerskih trendova u salonima, frizerski studio 'Zanetti' i marka frizerskih proizvoda'Wella' izveli su svoje gošće i priredili reviju ispred jednog od zagrebačkih simbola, Uspinjače. Prikazani modeli preslikali su međunarodne trendove oblikovanja kose, tako da smo se ponovno mogli uvjeriti kako se nosi sve, od duge i ravne crvene kose do kovrčave plave. Osim što mora odgovarati obliku lica, tajne je i u tome da treba preslikavati i karakter osobe koja je nosi

Ideja za nove frizure nikada dovoljno, jer uz već poznate klasike poput boba ili valovite kose u stilu starog Hollywooda želimo se inspirirati i svježim idejama.

Svečane frizure uvijek su veliki izazov i za profesionalce i za dame koje ih nose, ali i one svakodnevne jednako su zahtjevne, jer prije svega moraju biti jednostavne i atraktivne.

Svoju viziju upravo takvih frizura pokazala je i 'Wella' te ponovno potvrdila da su popularne sve tipove frizure, kratke i duge kose, veselo kovrčave i otmjeno ravne.

Potrebno je samo odabrati onaj model koji odgovara obliku licu, ali i karakteru osobe koja je nosi, jer upravo je frizura jedan od najupečatljivijih dijelova svakog osobnog stila.

>> Ivana Ergić: Nanježnija hrvatska manekenka

>> FOTO: Top 10 frizura za dugu kosu

Dok su kose manekenki bile u svom filmu, njihova je odjeća bila uniformirana u obliku kratkih nabranih haljina u crvenoj i bijeloj boji, dok su na nogama bile neupadljive crne štikle. Sve frizure izdržale su cijelu reviju, ali se isto ne bi moglo reći i za štikle koje su iznevjerile jednu od manekenki i ostavile je bez jedne potpetice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju