Čini se kako je za promociju filma 'Parker' Jennifer Lopez angažirala cijelu vojsku stilista, jer svaka njezina kombinacija savršeno je isplanirana do posljednjeg detalja. Uz bijeli kaput, haljinu i cipele s potpisom Lanvin Jennifer je pokazala i najnoviji ures na noktima, sve popularniju polumjesec manikuru

Polumjesec manikuru prije par godina na svojim su revijama proslavili svjetski modni dizajneri koji su malim potezima na noktima prizvali stara holivudska vremena. 20-tih i 30-tih godina prošlog stoljeća holivudske starlete obožavale su obrnuti 'french'.

>>A kakva se manikura traži za glamuroznu večer?

Novi modni potpis na noktima objeručke je prihvatila Jennifer Lopez koja u svojim učestalim javnim pojavljivanjima u svrhu promocije filma Parker' nastoji oduševiti stajlinzima kojih je svaki detalj pomno isplaniran.

>>J.Lo: Seksi diva i u čednoj bijeloj

Neupadljivu kombinaciju koja je za zadatak imala staviti u prvi plan besprijekornu ljepotu njezinog lica činili su duet kaputića i štikli u bijeloj boji.

Neizostavnu clutch torbicu u istoj boji Jennifer je damski pridržavala rukama na kojima su pažnju osim impozantnih prstenja plijenili nokti idefinirani ženstvenom manikurom.

Polumjesec manikura Iili obrnuta 'french' manikura koja voli ovalne nokte veliki je hit među zvijezdama. Iako izgleda zahtjevno kozmetičarka Marijana Petrović iz studija ljepote Ole otkrila nam je kako ju napraviti i kod kuće.

Potrebno je:
- svijetli mat lak, tamni lak po izboru, naljepnice za francusku manikuru i prozirni lak

Postupak:
1. Namazati nokte mat bijelim lakom (ili svjetlijom bojom po izboru)
2. Kad se lak osuši, na donji dio svakog nokta nalijepiti naljepnice u obliku polumjeseca
3. Premazati nokat drugom, tamnijom bojom
4. Pričekati da se sve dobro osuši
5. Pažljivo ukloniti naljepnice
6. Nokte premazati zaštitnim prozirnim lakom

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju