Najplaćenija televizijska voditeljica Oprah Winfrey već se nebrojeno puta okušala u držanju dijeta. Priznala je i kako je velika ljubiteljica hrane te da vrlo teško funkcionira kada je prisiljena paziti na prehranu no upravo zbog tog problema vrlo spretno bira kombinacije za javna događanja

Oprah Winfrey, žena koja ima gotovo sve višak kilograma smatra svojim najvećim problemom, kojeg svako toliko dovede u red. Iako je vrlo rijetko susrećemo na javnim događanjima svako njezino pojavljivanje pred kamerama uvijek je primijećeno.

Za svoju 'puniju' fazu Oprah Winfrey odabrala je 'pametnu' haljinu

>> 7 korisnih savjeta najmoćnije žene svijeta

Oprah je tako gostovala u televizijskom talk showu popularnog voditelja Davida Lettermana, a za ovu je priliko odabrala vrlo pametnu haljinu, kao stvorenu za njezinu, kako je sama zove, 'puniju' fazu. Riječ je o toaleti zatvorenog dekoltea koja prati liniju tijela te prikriva nadlaktice.

>> Oprah Photoshopom otopila 10 kilograma

No haljina ima još jedan vrlo moćan detalj koji u trenu može oblikovati tijelo. Riječ je o bojama , točnije, o tri nijanse sive koje su raspoređene tako da vizualno stanjuju figuru i ističu ženstvenu liniju tijela. Najsvjetlija nijansa je smještena u sredini haljine, nešto tamnija na ramenima, a najtamnija po cijeloj bočnoj duljini haljine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju