Mladu glumica Doris Pinčić uloga u seriji 'Larin izbor' vinula je u zvijezde. Iako najviše vremena provodi na snimanju, za portal Zadovoljna.hr otkrila je tajnu svježeg izgleda te priznala bez čega ne može zamisliti dan

1. Možete li izdvojiti kozmetičke proizvode bez kojih ne možete?
Volim Diorova sjajila, puder, maskaru i rumenilo, a to je ujedno i sve od mog privatnog make up-a jer se jako malo šminkam.

>> Doris Pinčić šeširom začinila večernji look

>> Doris Pinčić: Čipka i mini suknja za glumicu u trendu

>> Larin izbor je kratko i slatko!

2. S obzirom na naporni radni tempo te svakodnevne intervencije na vašoj kosi i koži, imate li trik ili tajnu kojom ih štitite?
Najbolji recept za dobar izgled je san, san i san. Od preparativne kozmetike koristim proizvode Demalogica i jako sam zadovoljna njima. Imam dosta suhu kožu tako da mi njihovi proizvdi odlično nahrane kožu. Posebnu kremu koju obavezno nanosim prije spavanja koristim i za područje oko očiju.

3. Kojim modnim detaljem možete podići svaku odjevnu kombinaciju?
Volim šalove, imam ih jako puno i uvijek ima mjesta za još koji.

4. Koji vam je omiljeni ritual kojeg se ne biste odrekli?
Nastojim prakticirati jogu jer imam problema s kralježnicom i joga mi zaista pomaže. Bicikl volim voziti za lijepa vremena, a nastojim tu i tamo otići i u teretanu. Smatram da je vježbanje jako važno. Nedavno sam bila i na badmintonu koji me također oduševio.

5. Možete li nam otkriti bez čega ne možete zamisliti dan tj. čega se ne odričete bez obzira na naporni radni tempo?
Bez dobrog sna. On mi je najvažnijii jer čim ne spavam dovoljno, odmah se razbolim. Mislim da je san najvažniji za zdravlje.

6. Što je, po vama, ženi potrebno da bude Zadovoljna?
Osmijeh na licu, on je uvijek dobar način da se popravi fizički izgled, čak kad ti je i loš dan. Devedeset posto ljepote dolazi iznutra, tako mislim da je i to jako bitno – poraditi na sebi ne samo izvana nego i iznutra, a onda će se to odraziti i na fizički izgled.

Epizode omiljene serije Larin izbor pogledajte premijerno samo na portalu OYO.hr.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju