Glumica koja svojim izgledom uvijek privlači pažnju je Jennifer Aniston, a od kada je prešla četrdesetu njezino lice i tijelo izgledaju mlađe nego u tridesetima. Tajna zavidnog izgleda je uz dobre gene i u debelom bankovnom računu. Jennifer mjesečno na izgled troši 48 tisuća kuna

Milijuni žena joj zavide na savršenom izgledu, njezina kosa i noge uvijek su na popisu najljepših, a lice ni na paparazzi fotografijama ne otkriva nepravilnosti i bore. Tajna holivudske glumice je otkrivena, naime Jennifer mjesečno troši oko 48 tisuća kuna na razne preparate za lice i tijelo te se pridržava strogo propisanog jelovnika i tjelovježbi koji su zaslužni za njezin besprijekoran izgled.

>> Važna tajna koju nam je otkrila Jennifer Aniston

>> Jennifer Aniston: Povratak najpopularnije frizure

Na preparativnu kozmetiku Jennifer mjesečno troši 12 tisuća kuna, a uz to je postala prava ovisnica o laserskom pilingu nakon kojeg, kako je i sama priznala, izgleda kao žrtva požara, no to je mala žrtva koju je spremna podnijeti za ljepotu.

Posebna krema zbog koje se može pohvaliti kožom na vratu koja ne otkriva godine branda Euoko sastoji se od kristala s Marsa, a cijena joj prelazi 3 tisuće kuna. Kad su u pitanju bore glumica ništa ne prepušta slučaju pa je i krema za lice iz vrlo skupe linije Mila Moursi čija je cijena 3 tisuće kuna.

Tajna koja je već dobro poznata je da Jennifer zna i blagodati jeftinijih preparata pa lice pere jeftinim Neutrogeninim sapunom za lice te ga hidratizira kremom od ruže Dr. Hauschka.

Za satove joge na koje odlazi kod privatne trenerice Mandy Ingber izdvaja 20 tisuća kuna mjesečno, a jelovnik joj sastavlja nutricionistkinja Carrie Walt koja joj dostavlja i hranu, a te usluge Aniston plaća oko 15 tisuća kuna mjesečno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju